среда, 27 августа 2008 г.

власне кажучи - опис, узято з torrents.ru:

Devil May Cry 4


Рік випуску: 2008

Жанр: Action

Розробник: Capcom

Видавництво: Capcom

Платформа: РС

Тип видання: ліцензія

Мова інтерфейсу: лише англійський

Таблетка: Присутній

Системні вимоги, що рекомендуються:

Operating System: Windows XP/Vista

Processor: Intel Core 2 DUO

RAM: 1 GB (2 GB for Vista)

Video Card: 512 MB (nVidia GeForce 8600)

Hard Drive Space: 8 GB Free

Опис:

Новий блокбастер від творців оригінальної Devil May Cry і Resident Evil 4, події якого розвертаються на фантастичному світі, повному небезпек і неймовірних пригод.

Сотні років Орден Меча захищав прибережне місто Фортуну від вторгнення сил Пітьми, вогнем і мечем викорінюючи вихідців з Пекла. Сотні років воїни Ордена поклонялися Спарде, могутньому демонові, що колись бився на стороні людства. Сотні років здавалося, ніби благополуччю Фортуни ніхто і ніщо не загрожує – доки в місті не з'явився Данте, син легендарного Спарди. Лютий і непереможний, він увірвався в храм власного батька, безжалісно винищуючи лицарів Меча, що не чекали нападу. Лише один з них, молодий Нерон, завдяки своїм надприродним здібностям зміг протистояти Данте і спонукати його до втечі.

Але трагедія в храмі була лише початком. Всюди стали відкриватися брами в інший світ, і орди кровожерливих чудовиськ хлинули в місто, загрожуючи знищити Фортуну. Багато хто вважає, що виною тому – Данте. Проте дехто упевнений – Зло вже давно проникло в місто, руйнуючи його зсередини. І лише відважному Нерону під силу встановити істину.

Особливості гри:

* Два головні герої, кожен з власним унікальним набором спеціальних атак і супер-прийомів.

* Бойова система, об'єднуюча безліч самих різних елементів, – рукопашні сутички, віртуозні акробатичні трюки, ураганні перестрілки, нищівні комбо і магію.

* Прекрасна графіка нового покоління.

* Інтригуючий сюжет, повний сюрпризів і несподіваних поворотів. Вже знайомі залицяльникам Devil May Cry персонажі – Данте, Тріш, Леді – зустрінуться з новачками серіалу, Нероном, Киріє і Глорією. Але хто з них доживе до фіналу?

Комментариев нет: